Μενου
Το καλαθι σας

Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή μιας παραγγελίας γίνεται με τους ακόλουθους τρόπους:

Αντικαταβολή Μετρητοίς

Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή.  Τα έξοδα της Αντικαταβολής είναι 1.90€. 

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό:

Εάν δεν έχετε πιστωτική/χρεωστική κάρτα μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης με e-mail στο anthea.cosmetics@gmail.com. Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

IBAN : GR64 0172 2330 0052 3310 6611 753 , PIRAEUS BANK SA, SWIFT: PIRBGRAA Δικαιούχος: Κωνσταντίνος Τάκης

Nα σημειωθεί ότι σε περίπτωση εμβάσματος, η χρέωση επιβαρύνει τον καταθέτη.

Viva Wallet Smart Checkout: Η επιλογή αυτή περιλαμβάνει τους παρακάτω τρόπους

  1. Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα:
    Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεσμεύει και δεν χρεώνει αρχικά το ποσό της παραγγελίας σας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται κατά την τιμολόγηση ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στην όλη διαδικασία. Η διαδικασία γίνεται σε ενδιάμεσο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας και μόλις ολοκληρωθεί, επιστρέφετε αυτόματα στο anthea.gr
  2. IRIS Payments: Μεταφέρεστε πρoς IRIS για να ολοκληρώσετε την αγορά σας με ασφάλεια.
  3. Viva: Πληρώνετε μέσω του λογαριασμού σας στην viva.com
  4. G Pay: Το Google Pay είναι ηλεκτρονικό πορτοφόλι και online σύστημα πληρωμών για Android κινητά, tablets, ρολόγια, και υπολογιστές. Έχει υλοποιηθεί από τη Google για πληρωμές μέσω εφαρμογών και για ανέπαφες συναλλαγές.

Paypal

Για τις παραγγελίες με προορισμό την Κύπρο: 

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής: Πιστωτική Κάρτα, Paypal και Κατάθεση στον ανωτέρω τραπεζικό λογαριασμό.

Απόδειξη / τιμολόγιο

Αν επιθυμείτε έκδοση τιμολογίου, σημειώστε στην περιοχή "Προσθήκη σχολίων για την παραγγελία" και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Ασφάλεια πληρωμών

Όλες οι online πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας ή Paypal γίνονται στο ασφαλές προστατευόμενο (secure) περιβάλλον της συνεργαζόμενης Τράπεζας ή την online πλατφόρμα πληρωμών Paypal.
Όλες οι online πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας ή Paypal προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.
Το anthea.gr χρησιμοποιεί τα πιστοποιημένα συστήματα και είναι σε άμεση επαφή με την συνεργαζόμενη τράπεζα, υιοθετώντας το νόμιμο διαδικτυακό σύστημα πληρωμών.